Achter de cijfers

Magda's tips

Achter de cijfers

De jaarrekening is klaar, de aangifte inkomstenbelasting is ingevuld en samen met de klant gaan wij hierover in gesprek. Is het resultaat winst of verlies, een groter bedrijf of zzp’er – een van de eerste vragen is meestal: “ja, maar waar is dat geld dan gebleven?”* Het verhaal achter de cijfers blootleggen is voor ons nog steeds de leukste uitdaging. Het verhaal gaat dan verder, er komen meer vragen waar wij antwoord op geven:

Heb ik een gezond bedrijf?
Hoe kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen?
Betaal ik een investering met eigen geld of neem ik een lening?
Is een zakelijke auto financieel handig?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden hebben wij twee verschillende producten. Er is de Quick scan om de vraag eerst op hoofdlijnen te beantwoorden. Daarna kun je bepalen of een diepgaander Adviesgesprek wenselijk is.

*lees hiervoor De wettelijke verplichtingen van een boekhouder